2009-06-03

Nr. 24. Pasaulis, kuriame gyvename

Atsimenat, prieš kažkiek laiko rašiau, kad dalyvausiu nuotraukų konkurse aplinkosaugos tema. Per valandą tada atrinkau nuotraukas ir tokiu būdu patekau į parodą (buvo eksponuojamos visos pateiktos nuotraukos be atrankos). Geras jausmas kai tarp 22 nuotraukų trys yra tavo. Prieš savaitę buvo parodos atidarymas. Kaip suprantu dalyvavo nuotraukų autoriai ir draugai :)







Čia kai kurios nuotraukos iš arčiau. Kaip manot kurios nuotraukos buvo pripažintos geriausiomis? Buvo atrinktos keturios nuotraukos. Kurios?













Na o dabar komisijos nuomonė:

Pirma vieta (prizas 200 dol.)



Antra vieta (prizas 100 dol.)



Pirma dėmesio verta nuotrauka



Antra dėmesio verta nuotrauka




Taigi, kaip pirmam kartui visai neblogai ;) Nešiau nuotraukas tik dėl atrakcijos sudalyvauti, apie pinigus nė negalvojau ir aišku nelaimėjau. Tiesą sakant viena komisijos narė sakė, kad jei mano nuotraukoj būtų buvęs žmogus, mano nutorauka būtų galėjusi būti viena iš pirmų dviejų. Na bet čia ganėtinai subjektyvu. Kiekvienas turi savo nuoonę. O aš esu patenkinta, kad tarp visų nuotraukų maniškė irgi buvo pastebėta. Gal tikrai reiktų rimčiau susidomėti fotografija?... Na gal kada nors, kai turėsiu nors minutę laisvo laiko ;)



Komentarų nėra: